Виробництво рибної продукції у 2018 році збільшилось на 3 тис. тонн


05.02.2019

Виробництво рибної продукції у 2018 році збільшилось на 3 тис. тонн

За підсумками 2018 року в Україні було вироблено 66 398 тонн рибної продукції. Це на 3 259 тонн більше, ніж у попередньому році. У 2017 році такої продукції було вироблено 63 129 тонн.

Зокрема, найбільше було вироблено:

– продукти готові й консерви з сардин, сардінели, кільки і шпротів, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті – 16 120 тонн (96% до 2017 року);

– готові продукти і консерви з риби, інші – 12 389 тонн (117%);

– риба морська заморожена нерозібрана – 8 700 тонн (90%);

– риба копчена – 4 732 тонни (96%);

– риба сушена і в'ялена – 3 850 тонн (120%);

– готові продукти і консерви з іншої риби, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті – 3 831 тонна (88%);

– оселедці солоні – 3 446 тонн (117%);

– ікра інших риб – 3 710 тонн (123%).

– продукти готові й консерви з оселедця, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті – 2 885 тонн (155%);

– філе рибне та інше м'ясо риби – 2 525 тонн (93%);

– риба солона, крім оселедців – 2 107 тонн (110%);

– філе рибне в'ялене, солене чи в розсолі (крім копченого) – 1 050 тонн (131%);

– лосось тихоокеанський, атлантичний та дунайський копчений – 502 тонни (129%).

Загалом, виробництво рибної продукції у 2018 році в абсолютному вимірі зросло на 5,2%, у порівнянні із попереднім періодом.

Нагадаємо, що за підсумками 11 місяців 2018 року української рибної продукції було експортовано на $34,5 млн.


Читайте також:

  Експерти та науковці обмінялися досвідом щодо створення конкурентноспроможної української аквакультури
Експерти та науковці обмінялися досвідом щодо створення конкурентноспроможної української аквакультури 26 березня 2019 року на базі Білоцерківського національного аграрного університету відбувся міжнародний науково-практичний семінар на тему «Європейський шлях розвитку аквакультури в Україні, тенденції, конкурентоспроможність, ... >>>

  Нерест: поняття, особливості та його вплив на розвиток рибної галузі
Нерест: поняття, особливості та його вплив на розвиток рибної галузі Нерест – це особливий період у житті мешканців водойм. Від того наскільки успішно та вдало він пройде - залежать майбутні запаси водних біоресурсів. Нерест обумовлений наявністю у водоймі тих сприятливих умов, до яких пристосований певний вид ... >>>

  На Канівському водосховищі зафіксовано порушення зі збитками у розмірі понад 26 тис. грн, - рибоохоронний патруль Київщини
На Канівському водосховищі зафіксовано порушення зі збитками у розмірі понад 26 тис. грн, - рибоохоронний патруль Київщини 27 березня 2019 року під час проведення рейду Київським рибоохоронним патрулем було виявлено грубе порушення правил рибальства. Двоє чоловіків за допомогою двох сіток займалися незаконним виловом риби з металевого човна. При перевірці ... >>>

  У Березанському лимані порушник незаконно виловив понад 7 тис. екз. біоресурсів, - рибоохоронний патруль Миколаївщини
У Березанському лимані порушник незаконно виловив понад 7 тис. екз. біоресурсів, - рибоохоронний патруль Миколаївщини 27 березня 2019 року під час рейду Миколаївським рибоохоронним патрулем було викрито грубе порушення правил рибальства. Громадянин за допомогою одного креветочного ятера займався виловом водних біоресурсів вбрід. В результаті чоловік впіймав ... >>>

  З 1 квітня стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів
З 1 квітня стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсівЗ першого квітня 2019 року в 22 областях України розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів. Йдеться про ... >>>

  А що ви знаєте про в’язя?
А що ви знаєте про в’язя? В'язь (Leuciscus idus) – риба родини коропових. Розповсюджений у річках, озерах, водосховищах Європи та Азії, окрім Середньої Азії, Кавказу, Криму. В Сибіру зустрічається до річки Колима. У басейні Аральського моря представлений підвидом - ... >>>

  З 1 квітня Держрибагентство проводитиме чергові технічні огляди суден флоту рибної промисловості України
З 1 квітня Держрибагентство проводитиме чергові технічні огляди суден флоту рибної промисловості України Щорічно з 1 квітня по 1 серпня згідно з графіком, який затверджується Держрибагентством відповідно до заяв власників, судновласників (фрахтувальників), поданих до 1 березня, старшими інспекторами Держрибагентства проводяться чергові ... >>>

  У січні експорт готової та консервованої риби зріс на 9%
У січні експорт готової та консервованої риби зріс на 9% За підсумками першого місяця 2019 року Україною було поставлено на зовнішні ринки 207 тонн готової та консервованої риби на $450 тис. В абсолютному вимірі це на 9,4% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Найбільшими покупцями ... >>>


Документы: 1-8, 9-16, 17-24, 25-32, 33-40, 41-48, 49-56, 57-64, 65-72, 73-80, 81-88, 89-96, 97-104, 105-112, 113-120, 121-128, 129-136, 137-144, 145-152, 153-160, 161-168, 169-176, 177-184, 185-192, 193-200, 201-208, 209-216, 217-224, 225-232, 233-240, 241-248, 249-256, 257-264, 265-272, 273-280, 281-288, 289-296, 297-304, 305-312, 313-320, 321-328, 329-336, 337-344, 345-352, 353-360, 361-368, 369-376, 377-384, 385-392, 393-400, 401-408, 409-416, 417-424, 425-432, 433-440, 441-448, 449-456, 457-464, 465-472, 473-480, 481-488, 489-496, 497-504, 505-512, 513-520, 521-528, 529-536, 537-544, 545-552, 553-560, 561-568, 569-576, 577-584, 585-592, 593-600, 601-608, 609-616, 617-624, 625-632, 633-640, 641-648, 649-656, 657-664, 665-672, 673-680, 681-688, 689-696, 697-704, 705-712, 713-720, 721-728, 729-736, 737-744, 745-752, 753-760, 761-768, 769-776, 777-784, 785-792, 793-800, 801-808, 809-816, 817-824, 825-832, 833-840, 841-848, 849-856, 857-864, 865-872.

ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

Адреса: 04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців, 45-а

тел.:+38 (044) 486-62-43, тел/факс:+38 (044) 272-20-32

E-mail: darg@darg.gov.ua

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше

ДАРГ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

        f y t t